Ιστιοπλοϊκο

Πώληση Σκάφους

Ψάχνετε να πουλήσετε το γιοτ σας; Μην ψάχνετε άλλο! Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή για το σκάφος σας. Με πολυετή πείρα στον κλάδο του yachting, έχουμε τη γνώση και την τεχνογνωσία για την επιτυχημένη αγορά και πώληση του γιοτ σας.
Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε την καλύτερη τιμή ζήτησης για το γιοτ σας και να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μάρκετινγκ για να προσεγγίσουμε ένα ευρύ κοινό πιθανών αγοραστών. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας πώλησης, από την καταχώριση του γιοτ σας έως το κλείσιμο της πώλησης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το γιοτ σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

* Μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Ultimate Solutions

A quick look at what we do

Yacht sales:

We offer a wide selection of top-quality yachts, including luxurious cruisers and sleek racing vessels. Our team is here to help you find the perfect yacht to meet your needs and budget.

Επικοινωνίστε μαζί μας!

Καλέστε στο (+30) 210 22 02 667 για απευθείας κράτηση ή για συμβουλές

“Δεν υπήρξε ποτέ σπουδαίος άνθρωπος που να πέρασε όλη του τη ζωή στην στεριά.” ~ Χέρμαν Μέλβιλ